Comenzi telefonice
0766.180.087
0Item(s)
0 Items Vezi cos

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii

Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MENILIT TRADE S.R.L. (numit in continuare Comerciantul) isi asuma dreptul de a dispune modificarea acestor prevederi fara vreo notificare prealabila.Comerciantul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (urmarire status comenzi, efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul magazine.com.ro si nu ii confera dreptul de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului fara acordul prealabil scris al acesteia.Dreptul de a crea o legatura web-link - catre site este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru proprietar sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Drepturi de autor

Continutul site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Comerciantului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Comerciantului  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.magazin.com.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produse si servicii

Produsele comercializate prin intermediul www.magazin.com.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Comerciantul isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ.

Preturile sunt actualizate, includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare (a se vedea mai jos costurile ocazionate cu expeditia si conditiile in care acestea se aplica). Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul nostru de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Comerciantul nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Comerciantului de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul www.magazin.com.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Comerciantul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul magazine.com.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Comerciantul si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plati

Plata produselor comandate de pe site-ul www.magazin.com.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau online cu card bancar de debit/credit. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

4. Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. Comerciantul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 12:00 livrarea produselor se va face in maximum 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Pentru comenzile plasate in zile lucratoare (de luni pana vineri) dupa ora 12:00 livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Pentru comenzile plasate in zile nelucratoare (sambata, duminica si sarbatorile legale) livrarea produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 LEI

- 20, 00 LEI pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 150 LEI si plata ramburs
- 20,00 LEI pentru localitatile aflate la 20-50 de km fata de depozitul curieratului
- 28, 00 LEI  pentru localitatile aflate la mai mult de 50 de km fata de depozitul curieratului

Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat pentru a stabili ora si locul expedierii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Comerciantul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de acesta,  motive care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

5. Garantii

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia comerciala din Romania. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele sunt puse clientului la dispozitie la depozitul Comerciantului iar in cazul in care nu sunt preluate in termen de 30 zile de la data returnarii vor fi distruse.

6. Drepturi de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 30 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 30 zile, in aceeasi stare in care au fost livrate/receptionate. In cazul achizitiilor de pe www.magazin.com.ro termenul de retur este de 30 zile.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Comerciantul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, pete, arsuri, zgarieturi, socuri etc.

 **Extras din Ord. 130/200. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

7. Comentarii ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul magazine.com.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Comerciantul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care afecteaza in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Comerciantul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera Comerciantului si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Hosting, link-uri, erori de functionare

Site-ul www.magazin.com.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Comerciantul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. De asemenea Comerciantul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.magazin.com.ro . Comerciantul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.

9. Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.magazin.com.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Comerciantul detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.magazin.com.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.magazin.com.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Comerciantul nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Comerciantul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca exista orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Confidentialitate

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@magazin.com.ro.

In cazul in care anumite date sunt obligatorii pentru buna desfasurare a activitatii (procesarea comenzilor si livrarea produselor) iar persoana vizata nu le pune la dispozitie, Comerciantul isi rezerva dreptul de a refuza si a nu onora comanda.

Comerciantul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi facuti raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Comerciantul va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Comerciant sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Comerciantul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere sa vi se confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

   2. dreptul de a cere sa se rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

   3. dreptul de a cere sa se inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

   4. dreptul de a cere sa se inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@magazin.com.ro. Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Nu putem fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Comerciantul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de site in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor site-ului, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.magazin.com.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale

Orice problema cauzata de produsele prezentate pe site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor  agreat de ambele parti. Acceptand de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.magazin.com.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.